Igor, îți mulțumim enorm pentru rezultatul minunat pe care de fapt ni l-ai și promis. Îmi place enorm că ești întru totul dedicat profesiei, ești corect, ai un bun simț care mai rar întâlnești. E de nedescris emoția care o retrăiești înca o data privind pozele. Cu siguranță vom mai avea colaborări frumoase. Recomand cu încredere un fotograf deosebit!

Katsuki Victoria

Îți mulțumim pentru tot!
Ne bucurăm foarte mult de această ședință foto.
Am avut parte de mult mai mult decît ne așteptam…
Ne-ai facut niște poze extraordinare. Datorita ție avem niște fotografii care vor rămâne peste ani.
Ești un fotograf foarte talentat, dedicat și pasionat, cu o fire activă și energică. Ai dat dovadă de profesionalism ce se reflectă cît se poate mai bine în ipostazele minunate în care ne-ai surprins.
Mi-a placut enorm cum țineai cont de lumina naturală, imprejurări, fundal oferindu-ne sfaturi de câte ori era nevoie pentru a găsi poziția ideală pentru fiecare cadru.
To be continued…Cu siguranță vom încerca să fii prezent și la urmatoarele evenimente importante din viața noastră

Anna Cernei-Pruteanu

Igor, ești o persoană deosebit de talentată!!! Am avut marea plăcere de a te avea în calitate de fotograf la cel mai important eveniment al nostru ♡ pozele redau toate emoțiile trăite în acele momente de excepție ) făra nici o îndoiala, Tu ești fotograful familei noaste pe veci ))) recomand cu mare încredere! Succese și multe noi realizări în domeniu!!!

Vasilieva Liliana

Igor, sincer ai reușit să mă faci să plîng de bucurie și de emoții minunate :)
Sunt mega-frumoase pozele și ai reușit să ne aduci o bucățică din ziua de ieri înapoi. Îți mulțumim din tot sufletul pentru munca ta enormă și succese pe plan profesional.
Cu drag familia Chergan!!!

Ninulea Chergan

Share experience —